Infrarood verwarming kantoor

Warmteshop Hoogstraten

Kantoor verwarmen met infrarood verwarming

Een kantoor verwarmen met infraroodverwarming Hoogstraten neemt voor altijd de eeuwige discussie over de juiste binnen temperatuur weg. Het regelen van de juiste temperatuur op kantoor is een uitdaging. De ene persoon heeft het sneller warm dan de andere. De grootste ergernis op kantoor is dan ook het binnenklimaat.

Een kantoor op het juiste warmte niveau brengen is afhankelijk van de warmtebehoefte per persoon. De ene collega heeft het al warm bij 19 graden Celsius en de andere zit met een dikke coltrui aan het heeft het bij 23 graden Celsius nog koud. 

Naast de juiste warme temperatuur is een veel voorkomende klacht op kantoor de koude luchtstroming. Hoe zorg je nu voor een goed binnenklimaat op kantoor waar iedereen tevreden mee is?

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Ideaal binnenklimaat op kantoor

Het is vaak zeer inefficiënt om een kantoortuin of aparte kamers door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De oplossing op kantoor is het gebruik van infrarood warmtepanelen. De panelen zijn apart van elkaar te bedienen, zodat overal de gewenste temperatuur ingesteld kan worden.

De ideale temperatuur op kantoor is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is niet goed. Echter een te hoge temperatuur is ook niet juist, dit kan gevaarlijk zijn voor medewerkers met hart- en vaatproblemen. In een te warme ruimte, hoger dan 25 graden Celsius, daalt de productiviteit van de medewerkers.

Bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van koude tocht stroming.

Infrarood als hoofdverwarming op kantoor

Met een infrarood verwarmingssysteem als hoofdverwarming creëer je de juiste werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. Kies voor kwaliteit. De hoge kwaliteit infrarood plafondpanelen zijn eenvoudig in het systeemplafond te integreren. Infrarood verwarming werkt op een andere manier dan conventionele verwarmingen, waarbij de lucht wordt verwarmd. 

Infrarood warmtepanelen verwarmen niet de lucht, maar direct de muren, vloer, objecten en mensen in de hele ruimte. De panelen maken gebruik van onschadelijke infrarode stralen, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit tevens zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infrarood verwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is. Je hebt geen koude luchtstromingen en ook geen last meer van rond zwevende bacteriën of stofdeeltjes. Dit laatste is vooral voor werknemers met luchtwegproblemen een groot voordeel.

Infrarood systeemplafond verwarming

Het verwarmen van een kantoorruimte is ideaal met de infrarood systeemplafond panelen. De warmtepanelen gaan naadloos op in het bestaande systeemplafond. Door de witte subtiele kleur met fijne poedercoat laag en speciale constructie zijn de metalen infrarood kantoor plafond panelen nauwelijks te onderscheiden van een roosterelement. 

De infrarood verwarmingspanelen kan je kopen als enkele en dubbele panelen. Zodat voor iedere ruimte de ideale warmte prestatie kan worden gerealiseerd. De ruimte besparende plafond panelen van infrarood verwarming Hoogstraten zorgen voor aangename en direct warmte.

Door de standaard afmeting van 60×60 cm passen de ir panelen in ieder roosterplafond. Daardoor is het ook mogelijk om achteraf het plafond uit te rusten met infrarood warmtepanelen kantoor. Geschikt voor kantoren, maar ook voor scholen, beursgebouwen en grote bedrijfshallen. 

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte