Infrarood verwarming keuken

Warmteshop Hoogstraten

Keuken verwarming zoals een krijtbordverwarming

Goed geplaatste en hoogwaardige infrarood verwarming keuken inclusief het eetgedeelte zorgt voor zo goed mogelijke warmte. Je kunt ook kiezen om een bepaalde zone in de keuken te verwarmen. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van de inrichting van de keuken en natuurlijk je warmtebehoefte.

Is het in de woonkeuken kil, schakel dan eenvoudig de infrarood verwarming aan. 

Infrarood panelen verlenen zich uitstekend voor gebruik als bijverwarming, in bijvoorbeeld de keuken of hobbykamer. Infrarood panelen zijn ruimtebesparend, dankzij het slanke ontwerp van maximaal 3 centimeter dik.

Infrarood panelen verspillen daardoor geen waardevolle ruimte in je keuken. Het enige wat je nodig hebt, is een vrije wand in de keuken. 

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Krijtbord verwarming

Een zwart infrarood verwarming in de keuken waar je met echt krijt op kan schrijven. Een keuken met een infrarood verwarming krijtbord is altijd warm. Je stelt met een slimme thermostaat je krijtbord verwarming eenvoudig de tijd in. Je bedient de verwarming heel gemakkelijk met de app op je mobiele telefoon.

Met een slimme thermostaat op je infrarood verwarmingspaneel programmeer je de tijden voor iedere dag van de week. Een infrarood verwarming heeft een zeer snelle opwarmtijd, in maar 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle kracht.

Zodra je ‘s morgens na het douchen de keuken inloopt, voel je de heerlijke warme infrarood stralen op je lichaam. Je kunt je eerste kop koffie in aangename warmte opdrinken.

Een zwarte verwarming met krijtbord functie in de keuken is daarom ideaal. Omdat het ontwerp maar 2,2 centimeter dik is, zie je niet dat het schoolbord een verwarming is.

Besparing op kosten met infrarood verwarming

Bij infraroodverwarming Hoogstraten bespaar je direct op de kosten. Niet alleen op de aanschaf kosten, maar ook op andere bijkomende kosten. Je hoeft niet te investeren in een dure CV-installatie waarbij leidingen moeten worden aangelegd. 

De hoge kwaliteit infrarood verwarming Hoogstraten werkt op elektriciteit. Het enige wat je dus nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Daarnaast bespaar je op onderhoudskosten. Een infrarood verwarming heeft geen draaiende onderdelen die kapot gaan, heeft geen jaarlijks onderhoud nodig en het water hoeft ook niet bijgevuld te worden. Je geniet van een onderhoudsvrij leven. 

Tevens is de installatie eenvoudig en snel. En nog belangrijker het energieverbruik is zeer zuinig. Met een infrarood paneel bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. 

Kenmerken infrarood panelen

De werking van infraroodverwarming is anders dan bij een luchtverwarming systeem, zoals een CV ketel. Bij convectie kachels wordt de lucht verwarmd. Infrarood panelen verwarmen de objecten en mensen op die in het bereik van de IR verwarming bevinden. 

– Gelijkmatige warmteverdeling.

– Geen lucht circulatie, dus stofdeeltjes zinken, de lucht is schoon.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren.

– Comfort bij lage lucht temperaturen.

– Weinig warmte-energie ontsnapt bij ventilatie van de ruimte.

– Geruisloos en geurloos verwarmen.

Wil je meer weten over de werking van infrarood warmtepanelen? Neem contact op met de warmteshop Hoogstraten. Of kom langs in de showroom, onze adviseurs staan je graag te woord. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte