Infrarood verwarming

Warmteshop Hoogstraten

Infrarood panelen kopen bij Warmteshop Hoogstraten

Infrarood verwarming Hoogstraten levert alle infrarood panelen voor binnen en buiten. Een infrarood verwarming in je woning, kantoor verwarmen met infrarood, of magazijn verwarmen met infrarood.

Of wil je een terrasverwarming voor buiten op je balkon of tuin? Met een infrarood verwarming geniet je het hele jaar door van de meest aangename en gezonde warmte.

infraroodverwarming Hoogstraten levert verschillende soorten infrarood panelen met diverse vermogens en designs. Voor iedere kamer is er wel een geschikt warmtepaneel. Woonkamer, badkamer of slaapkamer. Voor infrarood verwarming in nieuwbouw of infrarood verwarming bij renovatie.

Infrarood als bij-verwarming of als hoofdverwarming. Een mobiele verwarming voor werkplaats verwarmen met infrarood straling.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Verschillende designs infrarood verwarming

Infraroodverwarming is er in veel verschillende soorten, vermogens en designs. Wat dacht je van een prachtige badkamer spiegelpaneel, zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt in de badkamer. Of een krijtbord paneel voor in de keuken welke je met echt krijt beschrijft. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar. Je hoeft niet meer tegen een lelijke stinkende radiator in de woonkamer aan te kijken. Dat is verleden tijd. Kies voor de moderne en zuinige infrarood panelen. Kom langs in onze showroom in Hoogstraten, de winkel voor alle infrarood producten en toebehoren in Hoogstraten en omgeving.

De infrarood panelen hebben slechts enkele minuten nodig om de heerlijke warme infraroodstralen uit te zenden. De straling dringt tot 0,3 mm in de huid door, waardoor je een warm en aangenaam lichaamsgevoel bereikt. De IR warmtepanelen geven stralingswarmte, vergelijkbaar met het effect van de warme zonnestralen. 

Mensen, muren of meubels worden direct verwarmd. Omliggende oppervlakken, zoals wanden of vloeren, houden de warmte vast. Vervolgens weerkaatsen de objecten de warmte weer de kamer in. Personen die zich binnen drie meter van het warmtepaneel bevinden, voelen direct de warmte. Een aangenaam gevoel wordt gecreëerd.

Besparing op kosten met infrarood verwarming

Bij infraroodverwarming Hoogstraten bespaar je direct op de kosten. Niet alleen op de aanschaf kosten, maar ook op andere bijkomende kosten. Je hoeft niet te investeren in een dure CV-installatie waarbij leidingen moeten worden aangelegd. 

De hoge kwaliteit infrarood verwarming Hoogstraten werkt op elektriciteit. Het enige wat je dus nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Daarnaast bespaar je op onderhoudskosten. Een infrarood verwarming heeft geen draaiende onderdelen die kapot gaan, heeft geen jaarlijks onderhoud nodig en het water hoeft ook niet bijgevuld te worden. Je geniet van een onderhoudsvrij leven. 

Tevens is de installatie eenvoudig en snel. En nog belangrijker het energieverbruik is zeer zuinig. Met een infrarood paneel bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. 

Kenmerken infrarood verwarming

De werking van infrarood verwarming is anders dan bij een luchtverwarming systeem, zoals een CV ketel. Bij convectie kachels wordt de lucht verwarmd. Infrarood panelen verwarmen de objecten en mensen op die in het bereik van de IR verwarming bevinden. 

– Gelijkmatige warmteverdeling.

– Geen lucht circulatie, dus stofdeeltjes zinken, de lucht is schoon.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren.

– Comfort bij lage lucht temperaturen.

– Weinig warmte-energie ontsnapt bij ventilatie van de ruimte.

– Geruisloos en geurloos verwarmen.

Wil je meer weten over de werking van infrarood warmtepanelen? Neem contact op met de warmteshop Hoogstraten. Of kom langs in de showroom, onze adviseurs staan je graag te woord. Vrijblijvende offerte voor infrarood verwarming aanvragen.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte